Monday, July 11, 2011

Ξανά στην αγκαλιά του πρώην της γύρισε η Lady Gaga, που φαίνεται πως έχει δαγκώσει για τα καλά την λαμαρίνα με τον πρώην χεβιμεταλά ντράμερ και νυν μ

Lady GaGa performingΚαβγάς ξέσπασε στη συναυλία της Lady Gaga στην Ουάσινγκτον με αποτέλεσμα η εκκεντρική σταρ να διακόψει άρον άρον το τραγούδι και να προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα! Μάλιστα, μετά το... κήρυγμα, βρήκε αφορμή να βγάλει τα εσώψυχά της στη φόρα.

Την ώρα που η Gaga τραγουδούσε το «Just Dance» δεν άντεξε να βλέπει μια ομάδα νεαρών να πλακώνεται στο ξύλο...

«Σταματήστε να μαλώνετε! Όχι καβγάδες σε αυτό το σόου», είπε από μικροφώνου η τραγουδίστρια και το κοινό άρχισε να την χειροκροτά θερμά! Παράλληλα, έσπευσε να ρωτήσει αν είναι όλοι καλά και κατέληξε: «λυπάμαι, αλλά δεν θέλω να παλεύετε. Το σόου έχει να κάνει μόνο με την αγάπη και την ευτυχία. Μόνο ψεύτικοι καυγάδες επιτρέπονται»!

Φυσικά, οι «τσαμπουκαλεμένοι» θαυμαστέςυπάκουσαν στα λεγόμενά της, οπότε η τραγουδίστρια βρήκε την ευκαιρία να κάνει έναν μονόλογο.

«Πιστεύετε ότι είμαι σέξι; Εσείς είστε σέξι. Δεν ήμουν πολύ cool στο σχολείο, με κορόιδευαν όλη την ώρα, οπότε πάντα καταχρώμαι αυτό το μέρος του σόου», είπε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε πως το μόνο πράγμα που μισεί είναι η... αλήθεια, οπότε προτιμά να την φλομώνουν στο ψέμα.

Κάπου εκεί θυμήθηκε ότι πρέπει να τραγουδήσει κιόλας, οπότε η συναυλία συνεχίστηκε χωρίς άλλα απρόοπτα...

0 comments:

Post a Comment